Eurodairy bezoekt vrijloopstal

Twintig partners van Eurodairy uit veertien landen hebben deze week ons land bezocht. Dat meldt Nieuwe Oogst. Tijdens het bezoek bekeken ze een aantal bedrijven, zoals het melkveebedrijf met vrijloopstal van Marc Havermans in Moerdijk, het biologisch melkveebedrijf van Jack Verhulst in Etten-Leur en kaasboerderij De Ruurhoeve in Hoogeloon.

Havermans vertelde over dit voor veel buitenlanders bijzondere systeem. Verder gaf projectleider Han Swinkels de buitenlanders uitleg over de Kringloopwijzer. Ook kwam de planning aan de orde.

Nu dit kennisuitwisselingsproject het laatste jaar in gaat, blijkt dat de doelen nog niet zijn gehaald, vertelde Willem Koops van partner ZuivelNL. ‘De komende tijd staan daarom nog heel wat webinars op het programma.’

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.
Deel deze pagina:
Stuur mij de vrijloopstallen.nl nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.